houseINgarden

Drømmehuse til haven

Orangerier, havehuse, vinterhaver. Drivadans mangeårige erfaring med glashuse handler ikke blot om at give de bedst mulige betingelser for et frodigt og frugtbart planteliv, men også om at skabe individuelle arkitektoniske løsninger, der giver haven nye perspektiver.

Dine grønne drømme kan blive til virkelighed, uanset hvilken stil du foretrækker. Du kan bygge funktionelt og moderne i rene linjer, klassisk eller rustikt. Vores engelskhuse er nostalgi med karnapper, små spir og pynt på taget. Samtidig har de karakteristiske smalle glasbaner og 45° taghældning.

Vi tilpasser ikke jeres drømme til standardløsninger, men tilpasser alt stål, glas og aluminium efter specialmål på vores værksted i Søndersø på Fyn. Samtlige bærende konstruktioner er lavet af stål. Dette giver ikke bare optimal styrke og bæreevne, men også mulighed for en større spændvidde i forhold til almindelige konstruktioner, der kun består af aluminium. Derved får man et arkitektonisk let og elegant design med en slank konstruktion.

Aluminiumsprofiler kan pulverlakeres i præcis den farve, du ønsker. De bliver altid monteret med hærdet sikkerhedsglas. Tilvalg af foldedøre åbner hele glasbygningen op til haven og en avanceret styringsenhed åbner og lukker automatisk tagvinduerne og sikrer et optimalt indeklima.