Stemningsfuldt orangeri som tilbygning til villa
Del denne:

Stemningsfuldt orangeri som tilbygning til villa

Orangeriet er tilbygget en nyrenoveret villa, her er der opført et harmonisk og stemningsfuldt orangeri med fokus på eksklusive materialer i høj kvalitet.

For at integrere orangeriet så optimalt som muligt med haven er der en 4 meter bred foldedør i orangeriet, så hele den ene side af orangeriet kan åbnes op mod haven og terrassen.

Øverst i orangeriet sørger de klimastyrede automatiske vinduer for at skabe et godt indeklima, når sommersolen bager ind. Samtidig sørger de for, at det gode indeklima bevares, og på de lidt koldere dag, hvor regnen og vinden suser, gør det det muligt at nyde den 5. årstid.

Få et orangeri der harmonerer med resten af huset

Et orangeri er ikke kun et fint tilbehør til haven, men kan også give et smukt integreret udtryk med den øvrige arkitektur i huset. Et orangeri kan give dit hus et helt nyt udseende, samtidig med at det giver mulighed for at nyde haven året rundt. Det kan være en god idé at overveje dette, hvis du ønsker et stilfuldt integreret udtryk.

39 m² u-isoleret glasbygning på gavl
Taghældning: 25°
Stål: Ubehandlet jern
Aluminium: Lakeret i dybsort RAL 9005
Glas: Enkeltlag hærdet sikkerhedsglas
Klimastyring: Temperaturstyring af vinduer
Foldedør

houseINgarden
Beliggenhed: Køge
Opført: 2020
Areal: 39 m²
Bygherre: Privat
Arkitekt: Rasmus Jensen ARKITEKT MAA
Konstruktion og montage: Drivadan A/S
Stemningsfuldt orangeri som tilbygning til villaOrangeri med muret brystningStemningsfuldt orangeri som tilbygning til villa
© Drivadan