Glasbyggeri design

Ultimativ designfrihed i nye glasbygninger

Inden du vælger design af din nye glasbygning, så luk øjnene et øjeblik.

Forestil dig, at du går en tur i en sydfransk landsby. Du mærker solen og varmen rammer din næse og krop. Åbn så øjnene igen og kig ud ad vinduet. Måske er der solskin. Måske er der regn. Der er ganske sikkert ikke sydfransk klima. Men det kan du skabe med glas. Med Drivadan.

Et glasbyggeri fra Drivadan kan skabe den 5. årstid, og forlænge sæsonen uanset vind og vejr. En glasbygning skaber trygge rammer, hvor der er plads til hygge, grin, samtaler og fællesskab, i selskab med blomster, planter og køkkenhave - hele året. De rammer kan skabes i alle mål med Drivadan.

De arkitektoniske muligheder er mange, og uanset om din nye glasbygning er et fritliggende orangeri, et engelskhus eller en havepavillon, eller om det er en tilbygning, der skal bygges sammen med eksisterende eller nye bygninger, som en udestue, en havestue eller glasterrasse, eller måske en tagterrasse på en større bygning.

Skræddersyet glasbyggeri

Drivadan er ikke bundet af standardløsninger eller standardmål – vi lytter til dig og dine behov, og vores særlige konstruktion kan indrettes med den største designfrihed, der kan tænkes.

Vi tilpasser alt stål, glas og aluminium efter specialmål, uanset hvilken stil du foretrækker. Der er ingen begrænsninger, hverken i størrelse eller taghældninger. Dette giver utallige designmæssige muligheder for at skabe en unik glasbygning, der passer perfekt ind i dine omgivelser - til at skabe den 5. årstid.

Kontakt os, hvis du har brug for sparring og rådgivning under idéudvikling og designproces.