Drivadan Lerbjerggård - Arkitekter

Glasbyggerier med fuld designfrihed for arkitekter

Drivadans særlige konstruktion og materialevalg er skabt til frihed til arkitekten, der vil skabe et funktionelt og spændende glasbyggeri, også i sammenhæng med den omkringliggende arkitektur.

Det imødekommer en international arkitektonisk trend i retning af mere byggeri i glas, ikke blot stilren modernisme, men også udestuer og orangerier i mere traditionel, rustik stil, for eksempel victorianske og grundmurede glashuse. Og smukke atriumgårde og andre harmoniske sammenbygninger under glas.

Drivadan tilpasser alt stål, glas og aluminium efter specialmål, lige meget hvilken stil du foretrækker. Vi er ikke bundet af standardløsninger, og vi samarbejder gerne med arkitekten om at skabe glasbygninger, der virkeliggør ideerne om form og funktion med den største designfrihed, der kan tænkes.

Vores udgangspunkt er stål, aluminium og glas, der tilsammen giver den størst mulige fleksibilitet. Arkitekten kan vælge præcis det grundmål, der ønskes, og alle taghældninger helt ned til 15 grader – bærende stål gør alle størrelser tagflader mulige. Der er frit valg i formater på bredere eller smallere glas. Og stål og aluminiumsprofiler der kan lakeres i præcis den farve, der ønskes. Og Drivadan har frit valg i dørtyper.

Så når tingene skal spille sammen, fra det æstetisk velvalgte visuelle udtryk til det helt rigtige lysindfald, så er Drivadan den rigtige leverandør at arbejde sammen med. En Drivadan glasbygning opfylder altid bygningsreglementets statiske krav, også i et let og elegant design.

Med Drivadan kan arkitekten samtidig tænke sikkerhed, energiforbrug, indeklima og lys ind i glasbyggeriet. Drivadan har flere muligheder for glastyper, som sikkerhedsglas, i ét, to eller tre lag, alt efter hvor isoleret og energisikret bygning skal være, og eksempelvis sandblæst frosted glas, eller mat satinglas, der dæmper lysindfald. Bygningen kan udstyres med avanceret klimastyring med automatisk vinduesopluk, efter temperatur, vindretning, nedbør og luftfugtighed.

Glasarkitektur kan skabe det, vi hos Drivadan kalder den 5. årstid. Helt på arkitektens præmisser.