houseINhouse

Lys og varme til huset med hus-i-glashus

Et hus-i-hus er en glasbygning med mange muligheder. Med vores fleksible, individuelle glasbygninger kan du bygge din bolig omkring glasbygningen - eller endda inde. Her kan du for eksempel benytte en tagterrasse på huset med udsigt og duften af planter.

Du kan udviske grænserne for, hvad der er muligt. Hvert eneste glasbyggeri fra Drivadan er unikt og designet i samarbejde med dig. Du vælger ikke bare at bygge flere kvadratmeter til boligen, du opbygger en atmosfære af klimavenligt velvære og livskvalitet.

Uanset hvad du vælger, så giver et hus-i-hus dig mere plads, og det forlænger den tid, hvor det er muligt at nyde de sene timer, både sommer og vinter, og gøre dig fri af årstidernes udsving, uanset vind og vejr. Du kommer helt tæt på naturen, selv om du er indenfor.

En glasbygning fra Drivadan er bygget med stålspær, aluminium og hærdet sikkerhedsglas, så den står stærkt og stabilt i al slags vejr. En hus-i-hus glasbygning er stort set vedligeholdelsesfri og med mange muligheder for tilvalg, så du får præcis det byggeri, du drømmer om - også hvis du drømmer om et nul-energi hus.