Orangeri med pejs og varmepumpe
Del denne:

Orangeri med pejs og varmepumpe

På Sjælland har familien fået et skræddersyet orangeri med pejs og varmepumpe i egen have. Orangeriet har givet familien et unikt “sommerhus” hvor mange sammenkomster og hyggelige stunder nydes med familien og gæster.

Orangeriet er opført på en lav sokkel i grangrøn RAL farve. Med en indbygget pejs og varmepumpe har familien fået skabt et fællesrum som kan nydes året rundt uanset det danske vejr.

Nyd den 5. årstid i din egen have

Dette orangeri i haven med en pejs og varmepumpe er det perfekte sted at nyde “Den 5. årstid” med sin hyggelige atmosfære. Orangeriets tempererede klima giver dig mulighed for at nyde haven og naturen året rundt, uanset vejret udenfor. Med en unik atmosfære er dette orangeri det ideelle sted til afslapning og hyggelige sammenkomster. Tilføjelsen af en pejs og varmepumpe giver ekstra komfort og varme, hvilket gør det til det perfekte rum både om sommeren og vinteren. Om du vil læse en bog eller underholde gæster, er dette orangeri det perfekte sted at slappe af og nyde skønheden i haven.

33 m² u-isoleret fritliggende glasbygning
Taghældning: 45°
Stål: Galvaniseret og lakeret i grangrøn RAL 6009
Aluminium: Lakeret i grangrøn RAL 6009
Glas: Enkeltlag hærdet sikkerhedsglas
Klimastyring: Temperaturstyring med regn-/vindføler

houseINgarden
Beliggenhed: Sjælland
Opført: 2020
Areal: 33 m²
Bygherre: Privat
Konstruktion og montage: Drivadan A/S
Orangeri med pejs og varmepumpeOrangeri med pejs og varmepumpeOrangeri med pejs og varmepumpeOrangeri med pejs og varmepumpeOrangeri med pejs og varmepumpe
© Drivadan