Drivhus i haven vinter

Vi bygger drivhuse på erfaring

Når du vælger et Drivadan drivhus, vælger du én af Danmarks mest erfarne drivhusproducenter som leverandør. Siden 1987 har Drivadan bygget produktive væksthuse til erhvervsgartnerier, og det har givet en stor erfaring i, hvordan vi skaber glasbyggerier, der giver de bedste vilkår for plantevækst, uanset om det er prydplanter eller grøntsager og krydderurter, der skal trives under glas.

Alle Drivadan glasbyggerier har automatisk vinduesopluk, så overskydende varme kan ledes væk. Det kan monteres i både gennemgående eller mindre, sammenhængende felter, alt efter ønsker og behov. Drivhuset kan monteres med klimastyring, der automatisk åbner og lukker tagvinduer i drivhuset styret af temperatur, vind, nedbør og luftfugtighed.

Det sikrer, at plantevæksten får de bedst mulige vilkår. Det gælder uanset om du vil dyrke eksotiske planter eller duftende blomster til drivhuset eller andre spændende planter, eller du blot vil have et drivhus for begyndere, med nemme planter til at begynde med i dit væksthus.

Det kan betale sig at starte med et drivhus af kvalitet, hvor du kan udvikle de grønne fingre – om du så vil dyrke eller spiselige planter som tomater, agurker, peberfrugter, chili, vindruer, salat, aubergine, citrusfrugter eller krydderurter, eller du vil dyrke skønheden i blomster og prydplanter i et orangeri, havehus eller glaspavillon.

Drivadans særlige konstruktion af stål, aluminium og glas – også sikkerhedsglas – giver ikke blot holdbarhed, men også fleksibilitet. Du er ikke bundet af standardstørrelser, et Drivadan drivhus kan du få i præcis den længde, bredde og højde, der passer i din have og til dine behov.

Drivadan drivhus
Drivhus Orangeri
Drivadan drivhus