glasbyg stål

Stabile stålkonstruktioner

Et glasbyggeri fra Drivadan har særlige bæreegenskaber, fordi stål giver styrke og stabilitet. Og alle vores bærende konstruktioner er lavet af stål, på vores eget værksted i Søndersø.

Bæreevnen giver samtidig mulighed for en større spændvidde i forhold til almindelige konstruktioner, der kun består af aluminium. På den måde kan du få et let og elegant arkitektonisk design med en slank konstruktion.

Vores særlige måde at kombinere materialerne, stål, aluminium og glas, giver altså større frihed og fleksibilitet. Vi kan skabe skræddersyede og individuelle løsninger, der holder, til virksomheder, boligforeninger, institutioner og private.

Bred erfaring med glasbyggerier

Vi har erfaring med alt fra professionelle drivhuse til private havestuer, fra glaspavilloner til tagterrasser, fra vinterhaver til fællesrum. Og vores princip med bærende stålkonstruktioner viser altid sit værd. Det bidrager til fleksibilitet i både mindre tilbygninger og større glasbyggerier.

Alt efter behov kan stålet kan leveres ubehandlet, galvaniseret eller malet i præcis den farve, du ønsker. Så dit glasbyggeri kan passe ind i dine omgivelser, uanset om det er en bygget sammen med en eksisterende bygning, eller det er en fritstående glasbygning.

Hos Drivadan har vi naturligvis papir på vores kompetencer. Vi er certificeret under CE-mærkningen DS/EN 1090-2, for udførelse af stålkonstruktioner (herunder rustfri). Og vi har stor erfaring med alle typer glasbyggerier, så vi kan rådgive hele vejen fra idéfase til endelige arkitekttegninger.