Drivadan århus torv

Drivadan er entreprenørens partner i glasbyggeri

Når din virksomhed som byggeentreprenør får til opgave at realisere et byggeprojekt, hvor uderum i glas indgår i bygherrens og arkitektens ønske til projektet. Eller når det handler om en opgave, hvor det handler om at tilføje et glasbyggeri til et firmadomicil, en institution eller et bolig kompleks. Så er Drivadan partneren, der kan hjælpe med at realisere projektet helt efter ønskerne om størrelse, form og funktion.

Vores særlige konstruktion af stål, aluminium og glas sikrer ikke blot holdbarhed, men også fuld fleksibilitet, både i fritliggende glashuse og sammenbygninger. Drivadan tilpasser stål, aluminium og glas efter specialmål, så alle vores glasbyggerier udføres efter individuelle mål. De kan være rektangulære, sekskantede eller runde, med enhver ønsket taghældning og størrelser på glas, og profilerne kan lakeres præcis i den ønskede farve.

Drivadan har leveret glashuse til alle formål og i alle former. Tilbygninger, indgangspartier, fælleshuse, oplevelseshuse, orangerier, væksthuse, atriumgårde, tagpavilloner – endda glashuse omkring huset. Så uanset hvad entreprisen skal løse af behov, så kan vi levere løsningen.

Et Drivadan glasbyggeri er forsynet med avanceret klimastyring med automatisk vinduesopluk, der reagerer på temperatur, vindretning, nedbør eller luftfugtighed, som også anvendes i professionelle gartnerier. Entreprenøren kan vælge isoleret eller u-isoleret glas efter kundens behov. Og Drivadan har forskellige dørtyper og glastyper at vælge mellem, også mat glas. Drivadan glasbygninger bliver altid monteret med hærdet sikkerhedsglas, i et, to eller tre lag.

Vores glashuse er udført med bærende stålkonstruktioner efter statiske beregninger. Det gør dem solide og samtidig slanke og elegante. Vi er certificeret under CE-mærkningen DS/EN 1090-2, for udførelse af stålkonstruktioner (herunder rustfri). Og vi har stor erfaring med alle typer glasbyggerier, så vi kan rådgive hele vejen fra idéfase over endelige arkitekttegninger til færdigt byggeri.