Drivadan rundt drivhus pavillon 1320

Rund pavillon eller drivhus?
Dit væksthus behøver ikke at være firkantet

Skal drivhuset være rundt, sekskantet eller ottekantet? Drivadan leverer glasbyggerier efter individuelle mål og ønsker, ikke efter standardmål. Det gælder også, hvis du vil have rund glaspavillon, der giver en flot panoramaudsigt til haven omkring, eller et væksthus i dimensioner, der udnytter din plads og dit lys bedst muligt.

Vi bygger altid i vores stærke og fleksible kombination af materialer, stål, aluminium og glas. Det giver den rigtige arkitektoniske lethed og samtidig holdbarhed i den runde pavillon eller orangeri, også med hærdet sikkerhedsglas.

Du kan bygge glashuset i den størrelse, der passer, uanset om det skal være stort eller lille, og om det skal være med u-isoleret eller isoleret glas i flere lag. Du kan naturligvis også vælge den type dør, der passer til behov og arkitektur.

Den runde glasbygning giver et dejligt grønt uderum i en smuk ramme, også i en mindre have hvor der ikke er plads til et stort drivhus eller helårsorangeri. Du får lys og ro til hyggestunder med familie og venner, eller et frirum til afstressende alenetid – en oase for sjælen.

Har du eller din arkitekt særlige ideer til et glasbyggeri med runde dimension, så hjælper vores efterfarne medarbejdere gerne gode råd og forslag, og vi kan konkretisere ideerne på vores egen tegnestue. Kontakt os og hør om mulighederne.