glasbyg glas sikkerhedsglas

Brudsikkert sikkerhedsglas

Store transparente glasoverflader er med til at skabe den 5. årstid. Glasset giver rummet en åbenhed, hvor dagslyset inviteres ind og skaber den særlige stemning af fri luft. Samtidig kan glasset beskytte rummet og isolere, så du sikrer et lunt og behageligt klima omkring dig, og grønne planter og blomster. Sikkerhedsglas giver tryghed for, at glasbyggeriet holder.

Hærdet sikkerhedsglas er meget stærkere end almindeligt glas. Hvis hærdet sikkerhedsglas alligevel går i stykker, så går det i mange små stykker, som ikke er skarpe, til forskel fra almindeligt glas. Drivadan glasbygninger bliver altid monteret med hærdet sikkerhedsglas.

Du kan vælge sikkerhedsglas i et, to eller tre lag, afhængigt af, om det skal være en isoleret, energisikret bygning eller en u-isoleret bygning. Vores glasbyggerier er ikke bundet at standardmål og materialer, så der er arkitektonisk frihed til at skabe den bygning, der passer til behov og ønsker.

Kombinationer af glastyper

Sikkerhedsglasset kan også monteres på dele af glasbyggeriet, kombineret med andre typer fylding eller specialglas på sider, også tagglas, og til for eksempel sandblæst, frosted glas og mat satimatglas, der blødt kan dæmpe lysindfald og gennemsigtighed.

Vi kan rådgive, hvis du er i tvivl om, hvilken type glas, der giver det bedste resultat i dit byggeri. Der kan være forskellige sikkerhedsbehov, alt efter om det er en integreret udestue, et fritstående orangeri eller drivhus, en stor tagterrasse eller tagpavillon på et domicil eller et fællesrum i en boligforening eller institution.

Kontakt os, uanset om du er i en tidlig idéfase eller allerede har lavet skitser eller tegninger.