glasbyg aluminium

Slanke aluminiumsprofiler

Aluminiumsprofiler fra Drivadan tilfører en særlige lethed og fleksibilitet i alle slags glashuse, fra lyse udestuer og skønne orangerier til flotte tagterrasser i glas. Det spiller sammen med, at bærende stål gør glasbyggeriet stærkt og stabilt, så det lette aluminium får frit spillerum.

Aluminiumsprofilerne definerer projektets arkitektoniske udtryk, fordi vores specialfremstillede profiler altid er slanke. Det gælder i alle størrelser på glasbygninger, i alle typer og stilarter og til arkitektoniske ønsker og behov. Det kan være en lys lille udestue i et parcelhus eller en stor tilbygning på et firmadomicil. Profilerne kan skabe alle typer arkitektur i glas.

Det er ikke så afgørende for fleksibiliteten, om et glashus skal være isoleret eller ikke. Profilerne har ingen begrænsninger i forhold til klimastyring og lavenergiglas, og det er muligt at tænke mange forskellige løsninger ind i forhold til klima og energi.

Designfrihed til skræddersyede glasbyggerier

Drivadan giver ganske enkelt designfrihed til at skabe skræddersyede og individuelle glasbyggerier, som harmonerer med arkitektur og omgivelser. Det giver flere muligheder, uanset om lyset i et parcelhus skal åbnes op med en glasterrasse, eller om en boligforening eller virksomhed skal skabe nye fællesrum.

Aluminiumsprofilerne kan pulverlakeres i præcis den farve, du ønsker, og som passer med de omgivelser, glasbyggeriet skal fungere i. Vi giver gerne gode råd, så kontakt os, hvis du er i tvivl om mulighederne.