glasbyg døre

Døren er åben for alle typer

Samspillet mellem omgivelserne og bygningen er en vigtig faktor, når du vil udnytte den fulde værdi af en glasbygning. I et Drivadan glasbyggeri har du frit valg i typer og antal af døre og dørenheder. Det giver frihed til at skabe præcis den glasarkitektur, der opfylder drømme og behov.

Foldedøre kan åbne hele glasbygningen op til have eller andre omgivelser. I modsætning til de klassiske skydedøre, hvor en stor del af glas stadig er synlig, når døren er åben, så kan foldedørens enkelte elementer foldes til side i en smal fløjpakke.

Et dejligt udbytte af foldedøre er derfor store glasfronter, der kan åbnes næsten 100% med store arealer, der lukkes til have eller andre omgivelser, og som samtidig giver størst mulig beskyttelse, isolering og kontrol med energiforbrug, når de er lukkede.

Vælg en dør, der harmonerer med den øvrige bygning

Du kan også vælge for eksempel en hængslet trædør eller en skydedør i aluminium, hvis den harmonerer bedst med den øvrige bygning. Hvis du vil have en klassisk æstetik i et smukt engelsk hus i havens grønne omgivelser, så har vi løsninger til det. Vi du have et moderne, rent og åbent udtryk i en glastilbygning til virksomhedens domicil, så har vi også flotte og fleksible løsninger til et skræddersyet byggeri.

Har du brug for mere information om de konkrete muligheder for døre i dit glasbyggeri og for sparring til løsningsforslag, så kontakt Drivadan.