klimastyring drivhus

Unik avanceret klimastyring

Sollyset skaber ikke blot lys, men også varme i en glasbygning. Det er et dejligt udbytte af glas, men den bogstavelige drivhuseffekt kan også give overskydende varme, der skal styres og ledes væk, så indeklimaet altid er det rigtige. Alle løsninger fra Drivadan er derfor med automatisk opluk.

Oplukket kan monteres på både gennemgående eller mindre sammenhængende felter. Det er med til at skabe en naturlig ventilation, så opholdet i glasrummet føles naturligt og behageligt og indbyder til længerevarende hyggestunder med lys og udsigt.

Det sikrer samtidig, at planter får den temperatur, de trives med i alt fra drivhuse og glaspavilloner til havestuer og tagpavilloner, og naturligvis i professionelle væksthuse. Hos Drivadan startede vi vores eksistens som leverandør til gartnerier, så vi har stor erfaring med planters trivsel og vækst og med styring af energiforbrug i glasbyggerier.

Styringsenhed til alle Drivadan glasbygninger

Alle Drivadan glasbygninger kan derfor monteres med klimastyring. Det er en styringsenhed, der automatisk åbner og lukker tagvinduerne efter eksempelvist temperatur, vindretning, nedbør og luftfugtighed. Det sikrer det bedst mulige indeklima, og det holder styr på energiforbruget til opvarmning, også i integrerede glasbyggerier, der åbner et hus op.

Hvis du er i tvivl om temperaturstyring og energiforbrug i et glasbyggeri, så er du velkommen til at kontakte Drivadan. Vi kan give sparring og rådgivning, uanset om du er arkitekt, byggerådgiver eller boligejer, en virksomhed eller en boligforening.

Vi kan hjælpe med individuelle og skræddersyede løsninger på klimastyring til alle typer glasrum.