UNIKKE LØSNINGER TIL ARKITEKTHUSE

Vi tilbyder eksklusive glasbyggerier, drivhuse og udestuer, hvor stål, aluminium og glas går op i en højere enhed. Mulighederne er uendelige, men tager alle udgangspunkt i vores byggesten – glashuset, deraf vores konceptnavn: houseINglass

Vi tilbyder i samarbejder med jer at projektere givende opgaver. Vi kan byde direkte på de opgaver som I kommer med.  Vores koncepter INhouse, INbusiness, INgarden og INgrowth er alle udformet af en tilpasset stålkonstruktion, med tilhørende statiske beregning hvis det er påkrævet. Vores standard alu-profilsystemer kan ligeledes tilpasses individuelle løsninger. Endelig kan der vælges dækmaterialer efter hvilket koncept bygninger skal udføres efter.

  • Vi arbejder med kundetilpasset løsninger, hvilket vil sige, at vi har et bredt udvalg af aluminiumsystemer, der kan håndterer dækmaterialer, som enkeltlags glas, fasteplader, termokanalplader samt termoruder.
  • Vi tænker gerne nyt med kunderne og byder ind med unikke løsninger på former, nuancer og montage.
  • Vi har vores egne profilsystemer: DGA/DRV 4-10 mm system, DGA 4 mm system DRV 4-siddet understøttet, DGA 16 mm system. Vi benytter os af det eksterne tilgængelige Wicona kuldebro isolerende profilsystem, når vi arbejder med termoløsninger.
  • Vi tegner i 2D AutoCAD.
  • Vi arbejder meget med standardløsninger i vores INgrowth projekter og i de 28 år har vi oparbejdet kompetencer inden for det grønne fag.
  • Vi har opbygget anlæg til at få selv de vanskeligste kulture i vækst.

Koncepterne: INgarden, INbusiness og INhouse er kundetilpasset i individuelle løsninger.

Velkommen til et konstruktivt samarbejde.

Hilsen Steen Rasmussen og Carsten Ladefoged

Bakkehusmuseet

København

Glasbyggeri

København

Copenhagen Business School

Nordhavnen

houseINhouse

Sverige

HAR DU SPØRGSMÅL TIL PROJEKTSAMARBEJDE ELLER LEVERING AF DELKONCEPTER?

Kontakt os her eller book et uforpligtende møde