Unikke fællesarealer i Gartnerbyen
Del denne:

Unikke fællesarealer i Gartnerbyen

Fritliggende uisoleret glasbygning på tagterrasse
Klassik ligesidet sadeltag
Taghældning: 25°

Etableringen af et stort glasbyggeri på en fælles tagterrasse på en bygning med lejligheder kan have mange fordele. En af de største fordele ved en glasbygning er, at det indbyder til arrangementer på tagterrassen. Det betyder, at beboere og gæster kan bruge tagterrassen til sociale sammenkomster, fester og endda forretningsmøder. Dette kan styrke sammenholdet blandt beboere og skabe et mere livligt miljø.

Den store glasbygning sikrer også, at tagterrassen kan bruges året rundt, uanset vejret. Beboerne kan nyde den smukke udsigt, selv når det regner eller blæser. Samtidig kan man arrangere events på tagterrassen i de koldere mpneder, da glasbyggeriet beskytter mod kulden og samtidig tillader solens varme stråler at trænge ind. På denne måde kan tagterrassen i høj grad udvide sæsonen for brugen af den, og gøre den til et yndet samlingspunkt for beboere i løbet af året.

Den 5. årstid i penthouse-format

Alt i alt kan det være en rigtig god idé at etablere et stort glasbyggeri på en fælles tagterrasse. Det kan styrke sammenholdet blandt beboere, udvide sæsonen for brugen af tagterrassen og gøre den til et yndet samlingspunkt for beboere året rundt. Således kan tagterrassen med en glasbygning blive den 5. årstid for beboere.

houseINbusiness
Beliggenhed: Odense
Opført: 2020
Areal: 104 m² (6,5 × 16 m)
Bygherre: Erhvervskunde
Konstruktion og montage: Drivadan A/S
Unikke fællesarealer i GartnerbyenUnikke fællesarealer i GartnerbyenUnikke fællesarealer i GartnerbyenUnikke fællesarealer i GartnerbyenUnikke fællesarealer i GartnerbyenUnikke fællesarealer i GartnerbyenUnikke fællesarealer i GartnerbyenGartnerbyen
© Drivadan