Orangeri sammenbygget med hus
Del denne:

Orangeri sammenbygget med hus

Orangeriet i Vestjylland er sammenbygget med husets ene gavl, hvor der var fokus på materialer i høj kvalitet.

Orangeriet ligger i den ene ende af huset med udgang til haven. Orangeriet er opført i klassisk engelsk stil med karnap med to hængslede døre, der kan åbnes udad, og invitere haven inden for. Der er indbygget pejs i orangeriet, som giver familien mulighed for at opvarme det u-isolerede orangeri i vinterhalvåret.

Øverst i orangeriet sørger de klimastyrede automatiske vinduer, med indbygget regnføler, at følge det danske vejr, så der er et godt og sundt indeklima året rundt.

Orangeriet i Vestjylland – en oase der tilføjer en ekstra årstid

Orangeriet i Vestjylland er mere end bare en smuk tilføjelse til huset. Det er også et unikt rum, som giver familien mulighed for at nyde en ekstra årstid – Den 5. årstid. Med klimastyrede automatiske vinduer og en pejs kan orangeriet bruges året rundt, uanset vejret udenfor.

Om sommeren er orangeriet en perfekt oase at slappe af og nyde haven i skyggen og i læ for eventuelle insekter. Om vinteren kan familien tænde op i pejsen og nyde hyggelige stunder i det varme og hyggelige rum. Orangeriet er derfor ikke kun et praktisk og funktionelt rum, men også et sted, hvor familien kan samles og nyde hinandens selskab på tværs af årstiderne.

Uanset om familien bruger orangeriet som et sted at læse en bog, drikke en kop kaffe eller bare sidde og betragte naturen, er det et unikt rum, som giver mulighed for at nyde livets simple glæder. Orangeriet er en perfekt måde at forlænge sommeren og bringe den skønne natur indenfor.

70 m² u-isoleret glasbygning på gavl
Taghældning: 40°
Stål: Galvaniseret
Aluminium: Lakeret i hvid RAL 9010
Glas: Enkeltlag hærdet sikkerhedsglas
Klimastyring: Temperaturstyring med regnføler, vindhastighed, vind-/læstyring

houseINgarden
Beliggenhed: Vestjylland
Opført: 2018
Areal: 70 m²
Bygherre: Privat
Konstruktion og montage: Drivadan A/S
Orangeri sammenbygget med hus
© Drivadan