Moderne nyfortolkning af landhus
Del denne:

Moderne nyfortolkning af landhus

Denne moderne fortolkning af et landhus er karakteriseret ved den imponerende glasbygning, der forbinder bolig og lade i en harmonisk og elegant fusion. Med fokus på eksklusive og holdbare materialer af høj kvalitet, er der skabt et hjem, der emmer af stil og luksus.

Glashuset er en unik konstruktion, hvor temperaturen altid er behageligt varm og beskyttet mod vind og regn. Brugsarealet i boligen er markant udvidet og gør det muligt at nyde “den 5. årstid”, der opstår, når man ikke er begrænset af  at vind og vejr.

Denne intelligente og innovative udvidelse af bygningen skaber en naturlig overgang mellem indendørs og udendørs liv og giver beboerne mulighed for at nyde naturens skønhed og årstidernes skiften på en helt unik måde. Samtidig er der taget højde for design og funktionalitet, så glasbygningen passer perfekt til husets arkitektur og skaber en harmonisk helhed.

Reguleret indeklima og reduceret elforbrug

Glasbygningen er også udstyret med klimastyrede automatiske vinduer, som hjælper med at regulere indeklimaet og sikre, at temperaturen altid er behagelig, uanset årstiden. Desuden er der installeret solceller, som en integreret del af taget, og disse reducerer solindfaldet på varme sommerdage plus at de bidrager til at reducere hele husets elforbrug.

58 m² u-isoleret glasbygning til mellem to gavle
Taghældning: 45°
Stål: Galvaniseret
Aluminium: Lakeret grå
Glas: 4 mm hærdet glas
Klimastyring: Temperaturstyring af vinduer i tag

houseINgarden
Beliggenhed: Sjælland
Opført: 2014/2015
Areal: 58 m² glasbygning, 141 m² bolig og 45 m² lade
Bygherre: Privat
Arkitekt: Møller Nielsens Tegnestue
Konstruktion og montage: Drivadan A/S
Glastag med solcellerSolceller på glastagGlasbygning mellem to gavleGlasbygning detaljerLandhus med glastilbygningGlastilbygning mellem lade og boligGlasdetaljerGlastag med solceller og opluk
© Drivadan