Glasbygning til eksisterende hus
Del denne:

Glasbygning til eksisterende hus

Denne houseINhouse glasbygning er en unik konstruktion, der integrerer et eksisterende hus og et glashus i en harmonisk og funktionel enhed. Glasbygningen er placeret på den “solsiden” af huset, for at drage fordel af solens varme og lys.

En af fordelene ved en houseINhouse glasbygning er, at den kan give et eksisterende hus en fornemmelse af åbenhed og lys. Det giver også mulighed for at integrere udendørsområder, såsom en have eller en terrasse, og skabe en fornemmelse af at bringe naturen ind i huset.

Stor reduktion af energiforbrug til opvarmning

En anden fordel er, at et houseINhouse glashus kan forbedre husets energieffektivitet ved at maksimere solens naturlige varme. Glasset fungerer som en passiv solvarmer, der opfanger solens varme og holder på den, hvilket betyder, at husets opvarmningsbehov kan reduceres. Samtidig giver det også mulighed for at reducere elforbruget og CO₂-udledningen i forbindelse med opvarmning af huset.

Desuden kan et house-in-house glashus også give ejerne mulighed for at nyde godt af de ekstra kvadratmeter, som glashuset tilføjer. Det kan bruges som en ekstra stue, spisestue, kontor eller som drivhus. Det giver også mulighed for at skabe en visuel forbindelse mellem inde og ude, og at nyde den smukke udsigt udenfor.

Et houseINhouse glashus en unik og praktisk løsning for at udvide et eksisterende hus og give det en åben og lys atmosfære, samtidig med at man opnår betydelige energibesparelser.

95 m² u-isoleret glasbygning til eksisterende hus
Taghældning: 25°
Stål: Galvaniseret
Aluminium: Lakeret
Glas: 4 mm hærdet glas
Klimastyring: Temperaturstyring af vinduer i tag

houseINhouse
Beliggenhed: Sjælland
Opført: 2014/2015
Areal: 95 m²
Bygherre: Privat
Konstruktion og montage: Drivadan A/S
Glasbygning til eksisterende husGlasbygning til eksisterende husGlasbygning til eksisterende husGlasbygning til eksisterende husGlasbygning til eksisterende husGlasbygning til eksisterende hus
© Drivadan