Asymetrisk glasbygning omkring hus
Del denne:

Asymetrisk glasbygning omkring hus

Fritliggende uisoleret glasbygning med asysmetrisk tag
Taghældning: 30° / 15°

En glasbygning, der er bygget omkring et hus, er en unik og imponerende måde at udvide sit hjem på. Ved at bygge et glasbyggeri, der omgiver huset, kan man skabe en rummelig og åben atmosfære, hvor man kan nyde udsigten og naturen omkring ens hjem.

Det er også en fantastisk måde at tilføje ekstra lys og liv til ens hjem. Glasset tillader naturligt lys at strømme ind i rummene, hvilket skaber en følelse af åbenhed og forbindelse med omgivelserne.

Der er også praktiske fordele ved at bygge et glasbyggeri oven på sit hjem. Det kan fungere som et isoleret drivhus, hvor man kan dyrke planter og grøntsager året rundt. Det kan også bruges som en udvidelse af ens stue eller spisestue, hvor man kan invitere gæster til at nyde et måltid i en helt særlig atmosfære.

Spændende arkitektonisk effekt

En glasbygning, der er bygget asymmetrisk oven på et hus, kan skabe en spændende og dynamisk arkitektonisk effekt. Ved at bryde med den traditionelle symmetri og geometri, kan man skabe en følelse af bevægelse og variation i glasbyggeriet.

Det asymmetriske design kan også have praktiske fordele. Det kan give mere plads og fleksibilitet i forhold til at indrette og møblere glasbyggeriet. Man kan også udnytte den skrå tagflade til at opsamle regnvand og bruge det til at vande planter og grøntsager i drivhuset.

houseINhouse
Beliggenhed: Vadstena (Sverige)
Opført: 2019
Areal: 400 m² (20 × 20 m)
Bygherre: Privat
Konstruktion og montage: Drivadan A/S
Asymetrisk glasbygning omkring husAsymetrisk glasbygning omkring husAsymetrisk glasbygning omkring husAsymetrisk glasbygning omkring hus
© Drivadan