Unikt houseINhouse i Sverige
Del denne:

Unikt houseINhouse i Sverige

Det unikke houseINhouse træhus i Sverige er næsten selvforsynede, når det kommer til energi, vand og ernæring. Huset er bygget ved at integrere et uopvarmet drivhus sammen med velisolerede, opvarmede boligmoduler. Drivhuset beskytter de opvarmede moduler og formindsker energitabet, samtidig med at det skaber et middelhavslignende klima med en forlænget vækstsæson til plantebedene på tagterrassen.

Drivhuset opvarmes kun af solen, og temperaturen varierer fra omkring nul grader om vinteren til op til 35 grader. Dette gør det muligt at dyrke en bred vifte af planter, selv i det kolde svenske klima.

Energieffektivt, bæredygtigt og stemningsfuldt

Husets design er ikke kun bæredygtigt og energieffektivt, men det skaber også en behagelig og hyggelig atmosfære. Træet, der er brugt til at bygge huset, skaber en varm og indbydende stemning. Huset har også store vinduer og åbne rum, der giver masser af naturligt lys og en følelse af rummelighed.

Dette houseINhouse træhus er et eksempel på, hvordan man kan bygge et bæredygtigt og energieffektivt hjem, der ikke går på kompromis med design og komfort.

150 m² u-isoleret houseINhouse
Taghældning: 33°
Stål: Galvaniseret
Aluminium: Ulakeret aluminium
Glas: 4 mm hærdet glas
Klimastyring: Temperaturstyring af vinduer

houseINhouse
Beliggenhed: Skåne, Sverige
Opført: 2021
Areal: 150 m²
Bygherre: Privat
Konstruktion og montage: Drivadan A/S
Unikt houseINhouse i SverigeUnikt houseINhouse i SverigeUnikt houseINhouse i SverigeUnikt houseINhouse i SverigeUnikt houseINhouse i SverigeUnikt houseINhouse i SverigeUnikt houseINhouse i SverigeUnikt houseINhouse i SverigeUnikt houseINhouse i SverigeUnikt houseINhouse i SverigeUnikt houseINhouse i SverigeUnikt houseINhouse i SverigeUnikt houseINhouse i SverigeUnikt houseINhouse i Sverige
© Drivadan