Orangeri i Sønderborg: Perfekt synergi mellem funktion og elegance
Del denne:

Orangeri i Sønderborg: Perfekt synergi mellem funktion og elegance

Dette imponerende glashus, opført i Sønderborg af Drivadan A/S, repræsenterer en højborg af modernitet og æstetik. Orangeriet er hele 139 kvadratmeter, så der er god plads til at nyde den 5. årstid i komfort.

Grøn elegance

Glashusets opført af af galvaniseret stål og aluminiumsprofiler, der er lakeret i den smaragdgrønne nuance (RAL 6029). Denne farvepalette indfanger naturens fortryllende nuancer og integrerer strukturen med omgivelserne og giver beskuerneet visuelt tiltalende  harmoniske sammenspil.

Ruderne i glashusets vægge og tag er af hærdet sikkerhedsglas, der udelukker kompromis med hensyn til både gennemsigtighed og sikkerhed.

Automatisk klimastyring fokuseret på komfort og beskyttelse

Et nøgleelement i dette glashus er den automatiske klimastyring, som er en del af alle orangerier og glasbyggerier fra Drivadan A/S. Denne teknologi er mere end blot et luksuselement; den er en investering i bekvemmelighed og beskyttelse. Vinduer i taget er udstyret med temperaturstyring, der reagerer på vejrets luner. I tilfælde af regn eller kraftig vind lukker vinduerne automatisk, hvilket bevarer det indre miljø og beskytter det mod de elementer, der ellers kunne påvirke det.

I samspil med naturen: En oase af elegance

Glashuset i Sønderborg er ikke blot en bygning, det er en oase. Et rum, der forbinder den ydre verden med den indre ro, hvor naturen og arkitekturen smelter sammen.

139 m² u-isoleret glasbygning
Stål: Galvaniseret og malet i RAL-farve 6029
Aluminium: Lakeret i RAL-farve 6029
Glas: 4 mm hærdet sikkerhedsglas
Klimastyring: Temperaturstyring af vinduer i tag

houseINbusiness
Beliggenhed: Sønderborg
Opført: 2022
Areal: 139 m²
Bygherre: Privat
Konstruktion og montage: Drivadan A/S
Orangeri i Sønderborg: Perfekt synergi mellem funktion og eleganceOrangeri i Sønderborg: Perfekt synergi mellem funktion og eleganceOrangeri i Sønderborg: Perfekt synergi mellem funktion og eleganceOrangeri i Sønderborg: Perfekt synergi mellem funktion og eleganceOrangeri i Sønderborg: Perfekt synergi mellem funktion og elegance
© Drivadan