houseINhouse med middelhavs­stemning
Del denne:

houseINhouse med middelhavs­stemning

Dette flotte houseINhouse glasbyggeri dækker et areal på 600 kvadratmeter og giver mulighed for at nyde både indendørs og udendørs rum året rundt.

Selv når det er koldt og blæsende udenfor kan beboerne nyde middel­havs­tempera­turer på det store overdækkede areal om huset. Samtidig kan de nyde synet af årstidernes skiften og det naturlige lys, der strømmer ind gennem taget og de store glasvægge.
Indretningen af dette glasbyggeri er nøje planlagt for at skabe en harmonisk og indbydende atmosfære. Planter og træer er udvalgt for at skabe en frodig og farverig have, der kan trives i det kontrollerede klima. Der er også plads til en række forskellige siddeområder, hvor beboerne kan slappe af og nyde udsigten over haven og det omkringliggende landskab.

Det bedste fra ude og inde

Dette glasbyggeri er et et flot eksempel på, hvordan man kan skabe et smukt og funktionelt rum, der udnytter det bedste fra både indendørs og udendørs liv. Det er et sted, hvor beboerne kan nyde naturens skønhed og årstidernes skiften, samtidig med at de kan opleve komforten og varmen fra et velindrettet og klimakontrolleret miljø.

Glasbyggeriet er konstrueret med de bærende elementer i galvaniseret stål og ubehandlet aluminium og ruderne er af hærdet sikkerhedsglas.

Taghældning: 22°
Stål: Galvaniseret
Aluminium: Ubehandlet
Glas: 4 mm hærdet sikkerhedsglas
Klimastyring: Temperaturstyring af vinduer i tag

houseINhouse
Beliggenhed: Nordjylland
Opført: 2021
Areal: 600 m²
Bygherre: Privat
Konstruktion og montage: Drivadan A/S
houseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemninghouseINhouse med middelhavs­stemning
© Drivadan