Banebrydende foreningshus MO.VE i Nykøbing Falster
Del denne:

Banebrydende foreningshus MO.VE i Nykøbing Falster

I Nykøbing Falster skal Foreningshuset MO.VE fungere som klubhus og mødested for flere idrætsklubber og foreninger. Udover Nykøbing FC, der driver huset, er også Svømmeklubben Syd, Guldborgsundløberne, Nykøbing Falster Petanqueklub, Aktiv Fritid, NFC eSport og B1989 en del af MO.VE. Derudover satser MO.VE på, at andre kan benytte husets lokaler og faciliteter til arrangementer, møder og aktiviteter til gavn for fællesskabet.

En af de foreninger og fonde, der har givet støtte til projektet, er den filantropiske forening Realdania. MO.VE er et flot eksempel på, hvordan man kan forny nogle velkendte rammer, så de appellerer til en meget bred gruppe af brugere. På den måde kan den nye bygning, foreningshuset, styrke fritidsfællesskaber i Nykøbing Falster.

Billede kreditering: Klaus Bo / Realdania

290m² u-isoleret glasbygning på gavl
Taghældning: 45°
Aluminium: Rå
Glas: 4+4 mm hærdet lamineret sikkerhedsglas
Klimastyring: Temperaturstyring af tagopluk

houseINbusiness
Beliggenhed: Nykøbing Falster
Opført: 2022
Areal Det Grønne Hjerte:  290m²
Areal på overdækninger: 150 + 120 m²
Bygherre: Nykøbing FC
Arkitekt: ETN Arkitekter
Konstruktion og montage: Drivadan A/S
Banebrydende foreningshus MO.VE i Nykøbing FalsterBanebrydende foreningshus MO.VE i Nykøbing FalsterBanebrydende foreningshus MO.VE i Nykøbing FalsterBanebrydende foreningshus MO.VE i Nykøbing FalsterBanebrydende foreningshus MO.VE i Nykøbing Falster
© Drivadan