Det franske orangeri
Del denne:

Det franske orangeri

Det franske orangeri er en elegant glastilbygning til et hus nord for Aalborg, oprindeligt opført i midten af 1970’erne. Denne tilbygning er designet og bygget med eksklusive materialer for at skabe en harmonisk og charmerende atmosfære.

Orangeriet er bygget med samme mursten som det oprindelige hus og et glasfacadesystem fra Drivadan. En bred foldedør åbner hele langsiden ud til terrassen og haven, hvilket skaber en flydende overgang mellem inde og ude. I glastaget er der installeret et fuldautomatisk klimastyringssystem, der regulerer temperaturen og holder orangeriet behageligt varmt på solskinsdage.

Terrassen udenfor orangeriet er lagt i samme sildebensmønster og med de samme mursten som huset, hvilket sikrer en ensartet og stilfuld helhed. En dobbeltterrassedør fra husets stue åbner direkte op til orangeriet, så boligen kan smelte sammen med den nye tilbygning.

Øverst i orangeriet sørger et opluk-system for et behageligt indeklima, der tilpasser sig vejrets skiften. På kølige og blæsende dage holder systemet temperaturen behagelig, så man kan nyde den forlængede havesæson, som orangeriet skaber. Om sommeren tillader de automatiske vinduer frisk luft at strømme ind, mens de holder varmen ude, hvilket sikrer en behagelig atmosfære året rundt.

35m² u-isoleret glasbygning på tagterrasse
Taghældning: 25°
Stål: Rå
Aluminium: Lakeret i RAL 9005
Glas: 4 mm hærdet lamineret sikkerhedsglas
Klimastyring: Temperaturstyring af tagopluk

houseINgarden
Beliggenhed: Nordjylland
Opført: 2021
Areal :  35m²
Arkitekt: Rasmus Jensen ARKITEKT MAA
Konstruktion og montage: Drivadan A/S
det-franske-orangeri-foldedoer-terrasse-mursten-udestue-tilbygning-sildebendet-franske-orangeri-foldedoer-terrasse-mursten-udestue-tilbygning-sildebendet-franske-orangeri-foldedoer-terrasse-mursten-udestue-tilbygning-sildebendet-franske-orangeri-foldedoer-terrasse-mursten-udestue-tilbygning-sildebendet-franske-orangeri-foldedoer-terrasse-mursten-udestue-tilbygning-sildebendet-franske-orangeri-foldedoer-terrasse-mursten-udestue-tilbygning-sildebendet-franske-orangeri-foldedoer-terrasse-mursten-udestue-tilbygning-sildebendet-franske-orangeri-foldedoer-terrasse-mursten-udestue-tilbygning-sildebendet-franske-orangeri-foldedoer-terrasse-mursten-udestue-tilbygning-sildeben
© Drivadan