houseINgarden

Drømmehuse til haven

Orangerier, havehuse, vinterhaver. Drivadans mangeårige erfaring med glashuse handler ikke blot om at give de bedst mulige betingelser for et frodigt og frugtbart planteliv, men også om at skabe individuelle arkitektoniske løsninger, der giver haven nye perspektiver.

Dine grønne drømme kan blive til virkelighed, uanset hvilken stil du foretrækker. Du kan bygge funktionelt og moderne i rene linjer, klassisk eller rustikt. Vores engelskhuse er nostalgi med karnapper, små spir og pynt på taget. Samtidig har de karakteristiske smalle glasbaner og 45° taghældning.

Vi tilpasser ikke jeres drømme til standardløsninger, men tilpasser alt stål, glas og aluminium efter specialmål på vores værksted i Søndersø på Fyn. Samtlige bærende konstruktioner er lavet af stål. Dette giver ikke bare optimal styrke og bæreevne, men også mulighed for en større spændvidde i forhold til almindelige konstruktioner, der kun består af aluminium. Derved får man et arkitektonisk let og elegant design med en slank konstruktion.

Aluminiumsprofiler kan pulverlakeres i præcis den farve, du ønsker. De bliver altid monteret med hærdet sikkerhedsglas. Tilvalg af foldedøre åbner hele glasbygningen op til haven og en avanceret styringsenhed åbner og lukker automatisk tagvinduerne og sikrer et optimalt indeklima.

houseINhouse

Lys og varme til huset

Et hus-i-hus er en glasbygning med mange muligheder. 
Med vores fleksible, individuelle glasbygninger kan du bygge din bolig, omkring glasbygningen - eller endda inde i, her kan du benytte tagterrasse på din bolig med udsigt og duften af planter.

Du kan udviske grænserne for, hvad der er umuligt.
Hver eneste glasbygning fra Drivadan er unikt og designet i sammenarbejdet med dig. Du vælger ikke bare at bygger flere kvadratmeter til boligen, du op bygger en atmosfære af klimavenligt velvære og livskvalitet.

Uanset hvad du vælger, så giver et hus-i-hus dig mere plads, og forlænger den tid, hvor det er muligt at nyde de sene timer, både sommer og vinter, og gøre dig fri af årstidernes udsving, uanset vind og vejr.
Du kommer helt tæt på naturen selv om du er indenfor.

En glasbygning fra Drivadan er bygget med stålspær, aluminium og hærdet sikkerhedsglas, så den står stærkt og stabilt i al slags vejr.
Et hus-i-hus glasbygning som stort set er vedligeholdelsesfrit og med mange muligheder for tilvalg, så du får præcis det byggeri, du drømmer om - også hvis du drømmer om et nul-energi hus.