Om Drivadan A/S

Drivadan – eksklusive glasbyggerier

  • Eksklusive materialer.
  • Unikke designs og løsninger.
  • Fokus på trivsel og velvære.

Egentlig kan vores glasbyggerier beskrives så enkelt. Det er kernen i det, vi arbejder med hver eneste dag hos Drivadan, hvor vi tegner og leverer eksklusive glasbyggerier.

Livet skal leves ude, for vi mennesker trives med luft og lys. Men det kan være svært i Danmark. Derfor har vi hos Drivadan gjort det muligt at leve udenfor – indendørs.

Med vores unikke koncepter INgarden, INbusiness, INgrowth og INcity får du mulighed for at få det bedste af to verdener. Lyset og solskinnet fra naturen, og varmen og trygheden fra dit hus.

Vi har stor erfaring med glasbyggerier

Hos Drivadan har vi leveret drivhuse og glasbyggerier siden 1987. Vi har en høj håndværksmæssig standard og leverer løsninger i en helt særlig kvalitet. Alle materialer leveres af danske leverandører.

Qua vores erfaring kan vi designe og tænke løsninger, som andre ikke kan. Vi tager udgangspunkt i arkitektens vision og drømme, og så konkretiserer vi i vores egen tegnestue, inden vi fremstiller glas, stålkonstruktionen og aluminiumsprofiler.

Vi tænker meget over den friske luft og har altid et velfungerende oplukningssystem med i løsningen, så man som bruger kan styre temperaturen ved at lukke kølig luft ind – naturligvis fuldautomatisk.

Ideen kom med efterspørgsel

Drivadan har oprindeligt sine rødder i gartneribranchen. En branche der om nogen kender til glashuse og glasbyggerier. Det greb om sig, og i 2000 var Drivadan en virksomhed med 100 medarbejdere, der udelukkende byggede drivhuse.

Enkelte kunder efterspurgte drivhuse til privat brug, og det udviklede sig til det nuværende Drivadan, hvor vi fremstiller glasbyggerier i forskellige udformninger. Du kan se en række af vores projekter her.

Sammen med entreprenører, arkitekter og private leverer Drivadan eksklusive kvalitetshuse i glas i hele Danmark. Glasbyggerierne medfører, at beboerne kan nyde deres uderum mange flere måneder hvert eneste år.