Drivadan glasbyg

Drivadan er specialister i glasbyggeri

Drivadans filosofi er, at livet skal leves ude, fordi vi mennesker trives bedst med lys og luft. Derfor har vi gjort det muligt at leve udenfor - indendørs. Vi kombinerer det bedste af to verdener. Lys og solskin fra naturen med husets varme og tryghed.

Drivadan tegner og leverer i dag eksklusive glasbyggerier til private og virksomheder. Men det hele startede med gartneribranchen. Vi begyndte at bygge væksthuse til gartnerier i starten af 1990’erne. Vores ekspertise blev efterspurgt til private drivhuse, og siden 2015 har vores hovedprodukt været salg af glashuse uden for gartneribranchen. I dag fremstiller vi mange typer glasbyggerier. Sammen med entreprenører, arkitekter og private leverer Drivadan eksklusive kvalitetsglashuse i hele Danmark.

Vi har en høj håndværksmæssig standard og kvalitet. Vi tager udgangspunkt i dine visioner og drømme, konkretiserer ideerne på tegnestuen og med vores erfaring skaber vi en eksklusiv glasbygning, der skiller sig ud på alle parametre.

Drivadan har et team af dygtige projektegnere og konstruktører, som byder ind med gennemtænkte og unikke løsninger. Vi er certificeret til konstruktionssvejsning på vores stålværksted, og vi har eget aluminiumsværksted til produktion. Vi er kvalitetssikret, og vi sørger for, at opgaven løses med egen montørstab.

Derfor skal du vælge et drivadan glasbyggeri

Drivadan glasbygning på hus

Ultimativ designfrihed

Er drømmen en ny, fritliggende glasbygning? Eller er det at skabe den 5. årstid bygget til eksisterende eller nye bygninger? Skal dit glasbyggeri passe ind i helt specielle mål og ønsker om design? Drivadan er ikke bundet af standardløsninger. Vi tilpasser alt stål, glas og aluminium efter specialmål, lige meget hvilken stil du foretrækker.

Læs mere om designfrihed i glasbyggeri her.

Glasbygning i stål, aluminium og glas

Stabile stålkonstruktioner

Stål giver styrke og stabilitet. Derfor er samtlige Drivadans bærende konstruktioner lavet af stål. Bæreevnen og vores særlige konstruktion giver giver samtidig mulighed for en større spændvidde i forhold til almindelige konstruktioner. På den måde kan du få et arkitektonisk let og elegant design med en slank konstruktion.

Læs mere om stålkonstruktioner her.

Glasbygning med muret skorsten

Slanke aluminiumsprofiler

En Drivadan glasbygning har altid et let og elegant udtryk. Det skyldes ikke mindst vores specialfremstillede, slanke aluminiumsprofiler. Sammen med bærende stål giver det arkitektonisk frihed og lethed i alle størrelser af glasbyggerier. Og det gælder uanset, om de skal være isolerede eller ikke.

Læs mere om aluminiumsprofiler her.

Hærdet skkerhedsglas

Brudsikkert sikkerhedsglas

Drivadan glasbygninger bliver altid monteret med hærdet sikkerhedsglas. Det kan være glas i 1, 2 eller 3 lag, afhængigt af, om det skal være en isoleret eller uisoleret bygning. Sikkerhedsglasset kan også monteres på dele af glasbyggeriet, kombineret med andre typer fylding eller specialglas.

Læs mere om sikkerhedsglas her.

Avanceret klimastyring

Unik avanceret klimastyring

Alle Drivadan glasbygninger kan monteres med klimastyring. Det er en styringsenhed, der automatisk åbner og lukker tagvinduerne efter eksempelvist temperatur, vindretning, nedbør og luftfugtighed. Det sikrer det bedst mulige indeklima, og det holder styr på energiforbruget.

Læs mere om klimastyring her.

Foldedøre i glasbygning

Døren er åben for alle typer

I et Drivadan glasbyggeri har du frit valg i typer og antal af døre og dørenheder. Foldedøre kan åbne hele glasbygningen op til have eller andre omgivelser. Men du kan også vælge eksempelvis en hængslet trædør eller en skydedør i aluminium, hvis den harmonerer bedst med den øvrige bygning.

Læs mere om døre til glasbyggeri her.