Drivadan er specialister i glasbyggeri

Drivadans filosofi er, at livet skal leves ude, fordi vi mennesker trives bedst med lys og luft. Derfor har vi gjort det muligt at leve udenfor - indendørs. Vi kombinerer det bedste af to verdener. Lys og solskin fra naturen med husets varme og tryghed.

Drivadan tegner og leverer i dag eksklusive glasbyggerier til private og virksomheder. Men det hele startede med gartneribranchen. Vi begyndte at bygge væksthuse til gartnerier i starten af 1990’erne. Vores ekspertise blev efterspurgt til private drivhuse, og siden 2015 har vores hovedprodukt været salg af glashuse uden for gartneribranchen. I dag fremstiller vi mange typer glasbyggerier. Sammen med entreprenører, arkitekter og private leverer Drivadan eksklusive kvalitetsglashuse i hele Danmark.

Vi har en høj håndværksmæssig standard og kvalitet. Vi tager udgangspunkt i dine visioner og drømme, konkretiserer ideerne på tegnestuen og med vores erfaring skaber vi en eksklusiv glasbygning, der skiller sig ud på alle parametre.

Drivadan har et team af dygtige projektegnere og konstruktører, som byder ind med gennemtænkte og unikke løsninger. Vi er certificeret til konstruktionssvejsning på vores stålværksted, og vi har eget aluminiumsværksted til produktion. Vi er kvalitetssikret, og vi sørger for, at opgaven løses med egen montørstab.

Derfor skal du vælge et drivadan glasbyggeri

Drivadan glasbygning på hus

Ultimativ designfrihed

Uanset om din nye glasbygning er fritliggende eller skal bygges sammen med eksisterende eller nye bygninger, så har Drivadan ingen standardløsninger.
Vi tilpasser alt stål, glas og aluminium efter specialmål, uanset hvilken stil du foretrækker. Der er hverken begrænsninger i størrelse eller taghældninger, hvilket giver utallige designmæssige muligheder for at skabe en unik glasbygning, der passer optimalt ind i omgivelserne.

Glasbygning i stål, aluminium og glas

Stabile stålkonstruktioner

Samtlige bærende konstruktioner er lavet af stål. Dette giver ikke bare optimal styrke og bæreevne, men også mulighed for en større spændvidde i forhold til almindelige konstruktioner, der kun består af aluminium. Derved får man et arkitektonisk let og elegant design med en slank konstruktion. Stålet kan leveres ubehandlet, galvaniseret eller malet i præcis den farve, du ønsker.

Glasbygning med muret skorsten

Slanke aluminiumsprofiler

Drivadans speciellefremstillede aluminiumsprofiler er slanke, uanset størrelse på glasbygningen eller om den skal være isoleret eller ej.
Det betyder at en Drivadan glasbygning får et let og elegant udtryk i forhold til andre løsninger. Aluminiumsprofilerne kan pulverlakeres i præcis den farve, du ønsker.

Hærdet skkerhedsglas

Brudsikkert sikkerhedsglas

Samtlige Drivadan glasbygninger bliver altid monteret med hærdet sikkerhedsglas, enten som enkelt-, 2- eller 3-lags glas, afhængig af om man ønsker en isoleret eller uisoleret bygning. Kan også partielt monteres med andre typer fylding eller specialglas som fx satimatglas.

Avanceret klimastyring

Unik avanceret klimastyring

Alle vores bygninger kan monteres med en styringsenhed, der automatisk åbner og lukker tagvinduerne og sikrer et optimalt indeklima, på baggrund af fx temperatur, vindretning, nedbør og luftfugtighed.

Foldedøre i glasbygning

Døren er åben for alle typer

Der er frit valg i typer og antal af dør-enheder. Foldedøre kan åbne hele glasbygningen op til haven og omgivelserne, men der er også mulighed for at vælge eksempelvis en hængslet trædør eller en skydedør i aluminium hvis den harmonerer bedst til den øvrige bygningsmasse.