FORHANDLER AF UNIKKE GLASBYGGERIER I SVERIGE, NORGE OG FINLAND

Vil du være forhandler af et kvalitetsbyggeri med fokus på bæredygtighed, lys og energi?

Som forhandler af glasbyggerier og med et Drivadan houseINhouse, kan du nu skabe det unikke hus for dine kunder og øge indtjeningen i din virksomhed.
Byggeriet er noget ganske særligt. Glasbyggeriet omkredser den traditionelle bolig og skaber et uderum, som er enestående. Der kan etableres terrasser, drivhuse, udestuer og oplevelsesrum, som kan udnyttes til forskellige formål hele året og helt uafhængigt af årstiden. Man vil få et langt større udbytte af solen, lyset og den energi, som skabes i glasbyggeriet. houseINhouse – den 5. årstid, til alle tider.

Som forhandler af fremtidens byggeri kan du:

 • Tilbyde et helt nyt og energirigtigt kvalitetsprodukt til dine eksisterende og nye kunder
 • Øge din virksomheds indtjening
 • Få gavn af tidens fokus på den grønne omstilling og bæredygtigt byggeri
 • Få chancen for at blive en del af en spændende udvikling indenfor byggeriet

Som forhandler skal du:

 • Eje en virksomhed indenfor byggeriet i Norge, Sverige og Finland, og være en væsentlig aktør i dit område
 • Øge din virksomheds indtjening
 • Have kapacitet og kompetence til at lære at montere konceptet
 • Selv stå for kundekontakten

Som forhandler af glasbyggerier får du:

 

 • Oplæring og supervision fra Drivadan
 • Tæt samarbejde med erfarende folk hos Drivadan. Tillid er et nøgleord
 • Fælles ansvarlighed – Du bliver en del af vores team
 • Design af individuelle byggerier fra Drivadans egen tegnestue
 • Alle dele fremstillet på Drivadans egen fabrik. Her er tale om stålkonstruktionen, aluminium og dækmaterialer
 • Alle materialer fra danske leverandører. Det hele leveres på mål – komplet – til selvmontage
 • Udførlig monteringsvejledning, der kan suppleres med rådgivning fra en af vores erfarne montører

Baggrund

Drivadan har leveret drivhuse og glasbyggrier siden 1987. I begyndelsen var hovedsagligt væksthuse til gartneribranchen i totalentrepriser. Vi fik forespørgsler på forskellige løsninger til byggeopgaver, som involverede vores stålkonstruktioner på en ny måde. Det medførte at vi udviklede forskellige profilsystemer med eksklusiv finish til vores byggerier til erhverv og privat.

Fra at bygge “hjem”, hvor planter kunne få optimale vækstbetingelser, stod vi nu med et koncept, som leverede trivsel og velvære til mennesker. Der åbnede sig en helt ny verden af muligheder. Vi har været med i processen hele vejen og har derfor opbygget en ret omfattende kompetence gennem de sidste 30 år.

Det kan houseINhouse byggeriet

Mens vi har udviklet på vores produkter, der der sideløbende sket en udvikling i vores samfund indenfor menneskets gennerelle opfattelse af vores fælles ressourcer. Vi vil gerne spare på energien. Der er mange typer af energirigtige huse, men vi har taget dette et skridt videre. Med en glasbygning bliver energien udnyttet optimalt. Boligen er beskyttet mod kulden. Dette giver ikke alene mulighed for at vælge alternative materialer at bygge boligen i, men det giver også en mærkbar energibesparelse. Når solen skinner, når man har en varmetemperatur, som ikke findes andre steder. Det gælger hele året rundt. Derfor kalder vi også denne unikke oplevelse for den  5. årstid – til alle tider. Du vil kunne sidde i “haven” en kold vinterdag eller en blæsende og regnfuld sommerdag. Desuden har du særlige muligheder for at være selvforsynende med frugt og grønt.

Salg i Norden

Vores houseINhouse efterspørges i Norden. Vi har derfor gjort os nogle overvejelser om, hvordan vi bedst vækster konceptet. Vi ønsker at minimere omkostninger og samtidig øge fleksibiliteten og mener, at et stærkt forhandlernetværk af lokale professionelle virksomheder kan løfte opgaven. Hos Drivadan leverer vi glasbygninger, som overgår kunden forventninger. Det er muligt i kraft af vores gode samarbejde med arkitekter, ingeniører og entreprenører. Som forhandler af Drivadans produkter vil det på samme måde være fundamentet i samarbejdet med dig og dit byggefirma som aktør.

Er du interesseret, og vil høre mere om muligheden for at at blive forhandler, er du meget velkommen til at kontakte os på: info@drivadan.dk. Vi glæder os til at byde dig og din virksomhed velkommen i et helt nyt univers af glas og stål.

Venlig hilsen Carsten Ladefoged og Steen Rasmussen

Nyd den nordiske natur både inde og ude

Den 5. årstid – til alle tider…

HAR DU SPØRGSMÅL TIL HVORDAN DU BLIVER FORHANDLER?

Ring til os eller udfyld formularen og vi vender hurtigst muligt tilbage