Masser af inspiration til dit glasbyggeri

Med Drivadan får du altid dit eget individuelle glasbyggeri. Hvert eneste Drivadan hus er designet fra bunden og unikt udført. Eksemplerne her på siden demonstrerer nogen af de veje, du kan gå med byggeri i glas.

Der findes ikke to ens Drivadan huse, så vi har masser af inspiration til dit projekt. Klik rundt i vores referencer og cases og se, hvor mange mulighederne er, og hvor vide rammer for fantasien, du kan finde hos os - fra runde til firkantede.

houseINgarden

er havelivet i glas og ramme. Orangerier, havehuse, vinterhaver, udestuer, drivhuse, engelskhuse, kort sagt alle de havens glashuse, der kan tænkes under solen. De skaber livskvalitet for mennesker, og trivsel og vækst for planteliv. Drivadan har mange års erfaring med væksthuse med klimastyring, og vores kompetencer kommer til deres ret her. Vi hjælper dig med at skabe den 5. årstid i din have.

 

houseINhouse

er fleksible, individuelle muligheder for glasbyggeri sammen med boliger, hus-i-hus. De kan bygges inde i, omkring eller på boligen, som overdækning eller tagterrasse, helt efter ønsker, forhold og arkitektur, så du kan få mere plads og gøre dig fri af årstiderne.

 

houseINbusiness

er skræddersyede fællesrum og brugsrum i glas, der kan skabe værdi for virksomheder, oplevelsescentre, boligejendomme og institutioner. Du kan skabe alt fra lyse og åbne indgangspartier, alternative konferencerum, showrooms og fælles faciliteter ved et firmadomicili til urban farming drivhuse til skoler og børnehaver.